Nieuw logistiek centrum komt aan Geldropseweg in Heeze

HEEZE РMedio juli komt er een logistiek centrum op de Geldropseweg in Heeze op het voormalige terrein van dakdekkersbedrijf Van den Hurk & Doezé. De dochter van transportondernemer Tinie Manders uit Geldrop, Eveline Manders, heeft de locatie aan de Geldropseweg in Heeze gekocht.


De gemeente Heeze-Leende heeft inmiddels groen licht gegeven voor de komst van het logistiek centrum naar de locatie op de Geldropseweg al maken zij wel de kanttekening dat er maximaal vijftig vervoersbewegingen per dag zijn toegestaan. Volgens Manders is dat aantal makkelijk haalbaar binnen de plannen die zij heeft. De locatie zal voornamelijk gebruikt worden voor de opslag van goederen en het transport ervan dat zij in eigen beheer gaan verzorgen. 

Nieuwe eigenaresse Eveline Manders gaat met haar partner Danny, geboren Heezenaar, en drie dochters in het woonhuis wonen. Verder is zij met de gemeente aan het bekijken wat er mogelijk is om nieuwbouw te zetten op de locatie, passend in de omgeving. De huidige loods staat er inmiddels al vijftig jaar en is toe aan vervanging op termijn. Wat precies de nieuwe naam gaat worden van het nieuwe bedrijf is nog niet helemaal duidelijk maar in ieder geval zal de voor- en achternaam van de nieuwe eigenaar gebruikt worden.

Bron: Heeze-Leende24